محمدعلی ابطحی در گفتوگو با آیسینما با بی نظیر خواندن کنسرت-نمایش «سی» میگوید با این نمایش هنر ایران وارد مرحله جدیدی شده است. او همچنین معتقد است حکومت با سپردن امور مدیریتی به هنرمندان، کار خود را سبکتر میکند و هنرمندان نشان میدهند که به بهترین شکل، میتوانند امور مربوط به خودشان را به شکل نجیبانه همچون پروژه «سی» مدیریت کنند. این فعال سیاسی تاکید میکند که با جذب مخاطبان به آثار هنری فضای جامعه لطیف تر خواهد شد و مردم پس از تماشای آثار هنری با مهربانی بیشتر با یکدیگر رفتار خواهند کرد.
رییس دفتر رئیس جمهوری در دولت هفتم که اواخر مرداد ماه با حضور در کاخ سعدآباد، به تماشای کنسرت-نمایش «سی» نشست، درباره آثار تلفیقی در عرصه نمایش به آیسینما میگوید: «نمایشهای تلفیقی که اخیرا مورد توجه هنرمندان قرار گرفته است، جاذبه ویژهای را برای اینگونه آثار ایجاد می کند. در اینگونه آثار، مخاطبان تئاتر، موسیقی یا فیلم به یک مکان مراجعه میکنند و در یک زمان به تماشای نمایش یا فیلم میپردازند و از موسیقی هم لذت میبرند. کارهای تلفیقی نو آوریهایی در جامعه به وجود میآورد که باعث میشود که در جامعه بستری از فعالیت هنری به وجود آیند و مخاطبان و هنرمندان جذب آنها شود. من به وجود آمدن فعالیتهای تلفیقی در عرصه هنر که باعث جذب مخاطبان به آثار نمایشی میشوند را تبریک میگویم.»
محمد علی ابطحی همچنین درباره تاثیر فعالیتهای هنری و نمایشی درجامعه میگوید: «هر چقدر مخاطبان به تماشای آثار هنری بپردازند جامعه ما لطیف تر میشود و زمانی که بنده هم در کنسرت-نمایش «سی» حضور پیدا کردم، دیدم که آن فضا میتواند تاثیر زیادی بر زندگی اجتماعی افراد بگذارد و وقتی که جامعه به سمت تماشای آثار هنری برود، به صورت بنیادی باعث میشود که جامعه لطیفتر و مهربان تر شود.»
عضو مجمع روحانیون مبارز، درباره ویژگیهای نمایش «سی» میگوید: « کنسرت-نمایش «سی» در بین آثار هنری، یک اتفاق بینظیر بود. تاکنون سابقه نداشته که نمایشی در این وسعت به اجرا درآید و این موضوع شجاعت برگزار کنندگان این نمایش را نشان میدهد که جای تبریک دارد. به نظر من «سی» نشانه بلوغ و جدی شدن هنر در ایران است. چون زمانی که موسیقیدان، بازیگر تئاتر و سینما کنار هم جمع میشوند و با یکدیگر در یک نمایش ظاهر میشوند، این موضوع نشان دهنده این است که کار هنری در سطح بالاتری در حال اجراست. در نمایش «سی» خواننده و موسیقی به بهترین شکل در کنار یکدیگر دیده شدند و از نظر اجرا هم پروژه «سی» جلوههای نمایشی قدرتمندی نشان داد. ترکیب موسیقی و نمایش در پروژه «سی» نشانگر این است که هنر ایران وارد مرحله جدیدی شده و این مرحله مهمیست که در طول گذشت سالها زمینه آن شکل میگیرد.»
محمد علی ابطحی در ادامه به موضوع جالبی در مورد پروژه «سی» اشاره می کند و آن سپردن مدیریت تمامی این پروژه به هنرمندان و اهالی هنر است. او در رابطه با این موضوع میگوید: «در کنسرت-نمایش «سی» مدیریت تمامی آن بر عهده جامعه هنری بود و دستورات حاکمیتی کمتر در این نمایش دیده شد و مدیریت آن هم به صورت کامل بر عهده عوامل آن بود. هر وقت حکومت به هنرمندان اعتماد کند، کار خود را سبک میکند و نشان میدهد که هنرمندان خودشان نجیبانه امور هنری را اداره میکنند و این موضوع جای تبریک بسیار دارد.»
این فعال سیاسی در پایان و در مورد اجرای این نمایش گفت: «در این نمایش موسیقیدانها هم به عنوان بازیگر به ایفای نقش پرداختند و وارد صحنه میشدند. آقای بهرام رادان تا کنون در سینما حضور داشتند و در این نمایش هم حضور قابل توجهی داشتند. صابر ابر هم که پیشتر در آثار نمایشی به ایفای نقش پرداخته بودند و این موضوع باعث شد که مرحله به مرحله این پروژه متفاوت بودن خود را نشان دهد. به نظر من تمامی عناصر این نمایش به یک اندازه نسبت به سایر آثار هنری متفاوت بودند و در مجموع کار بسیار زیبایی بود.»
معین منصورینژاد – آی سینما